از یادداشت های تلگرامی، دی ۹۵

10 دی 1395
شبکه ایران زنان؛  

این روزها دوباره بحث زنان کارتن خواب، تن فروش، معتاد، و فرزندان آن ها و بحث عقیم سازی مطرح شده است. معصومه طاهری که کارشناس ارشد حقوق بین الملل و مدرس حوزه است و در تشکل غیردولتی کانون فرهنگی بانو مجتهده امین فعال است به عنوان یکی از همگروهی های گروه امور زنان تلگرام در گروه گفته هایی را مطرح کرد.

بخشی از این گفته ها نقل قول هایی از شرکت کنندگان در نشست با عنوان “سلامت زنان، رفتارهای پرخطر با تمرکز بر تن فروشی” بود.

طاهری در نشست مذکور که توسط کارگروه آسیب های اجتماعی معاونت امور زنان و ریاست جمهوری در موسسه مطالعات زنان و خانواده برگزار داشت شرکت داشته و  مطالب نشست را ضبط و از نوار پیاده کرده و نظراتش را هم به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهور در این ارتباط گفته است.

طاهری در گروه نوشت:

متاسفانه  برنامه ای برای این آسیب دیدگان اجتماعی نداریم. از مسول محترم امور بانوان درخواست میکنیم راه حل و برنامه انسانی, عملی, دینی (نه راه حل بین المللی یا غربی), بدهند, و بسیاری از زنان دغدغه مند و خیریه ها هم آمادگی کمک کردن دارند.
سال گذشته ۲۶ مهر در موسسه مطالعات و تحقیقات, نشستی با عنوان “سلامت زنان, رفتارهای پرخطر با تمرکز بر تن فروشی” که از طرف کارکروه آسیبهای اجتماعی معاونت زنان ریاست جمهوری  برگزار شد,
مشکل رویکرد و دیدگاه است, سخنان خانم دکترشادی طلب: تن فروشی پدیده جدیدی نیست و حتی میتوان ردپای انرا از زمان مادها و ساسانیان هم پیداکرد, پدیده تن فروشی یک پدیده جهانی است و شناخت علل تمایل زنان بسیار مهم است…بعنوان یک جامعه شناس میخواستم به علل تمایل به داشتن چنبن شغلی! بپردازم…با تعدادی از آنها مصاحبه کردیم که برایمان گران تمام شد. چون از ساعت کارشان میزدند.
خانم دکتر محرر: خواهش میکنم دیگر از کلمه تن فروش استفاده نکنید, از نظر علمی این کلمه را یک انگ میدانبم , باید بگوییم کارگر جنسی sex industry  یعنی صنعت سکس, ما باید برای مصاحبه پول میدادیم, مثلا  خانمی که ماشین لکسوس هم داشت , گفت من ساعتی ۲۵۰ هزارتومن قیمتمه ….و ما هزینه زیادی برای پژوهش پرداختیم . ببینید انگ نگذارید و سعی نکنید شغل انها را عوض کنید, سعی کنید بدون تبعیض سالمشان نگه دارید, تا جامعه بتواند سالم بماند, بدون انگ زدن به شغلشان باید انها را توانمند کنیم, برای بازدیدNGO زنان اسیب پذیر به اصفهان رفتم, اموزش خیاطی و کامپیوتر و منشیگری و…(خانم دکتر این کارها را بیهوده میدانست) حداکثر بتواند ماهی ۶۰۰هزار درامد داشته باشد, درحالیکه میگوید از این شغل روزی ۷۰۰هزار تومان درامد دارم!!!!!
خانم ناهید خداکرمی مجری برنامه خانم ارشدی را بعنوان مدیر یک موسسه فعال معرفی کردند, خانم ارشدی پیشنهاد کردند, برای افرادتن فروش و معتاد به شیشه بهتر است از دفتر رهبری اجازه بگیرند تا عمل تویکتومی انجام شود………(بجای حل مسله وریشه یابی ودرمان!!!!)
منظورم این است که از یکطرف میخواهند جایگاه قانونی بدهند و از طرف دیگر عقیم کنند.
به گروه پیشنهاد میکنم راه حلها را بفرمایید بدون اینکه مسله را سیاسی کنیم, بعد میشود یک وقت حضوری از معاونت زنان  و شورای فرهنگی اجتماعی و قوه قضاییه و….بگیریم و مطالبات  را مطرح کنیم, نباید در یک پایتخت کشور اسلامی این فجایع اتفاق بیفتد و عده ای هم سو استفاده کنند و انرا از ناکارامدی حکومت دینی بدانند!!!!!