سارا، کاربر ایران زنان به گفته های فهمیه فرهمندپور مشاور وزیر کشور در امور زنان انتقاد دارد

3 دی 1398
شبکه ایران زنان؛  
نامه ایران زنان به سارا و نامه سارا برای ایران زنان:
ایران زنان در پاسخ به سارا نوشت:
سلام سارا خانم. گفته های شما صحیح هستند. ما صرفا در سایت گفته های مسولین در حوزه زنان را به جهت اطلاع رسانی، بازنشر می دهیم و همان طور که خودتان گفته اید ما مسئول گفته های آن ها نیستیم.
 خانم فرهمندپور تنها مسول در حوزه زنان نیست، بقیه هم هستند که مسائل را به گونه دیگر می بینند و نظر خودشان را می گویند. مشکل این جاست که این مسولین به عوض این که بیایند دیدگاه هایشان را به هم نزدیک کنند و بنا به رای ملت به خط اعتدال نزدیک شوند و بر آن اساس سیاست هایشان را تدوین کنند و برای رفع مشکلات زنان کار کنند حرف می زنند. حرفشان هم که این است.
تشکلی هم که همین حرف های شما را به مسولین بزند نیست. البته در اظهار نظر مسولین امور زنان با هم تفاوت دارند ولی اظهار نظرها به چه درد می خورد وقتی  اقدامی در جهت رفع مشکلات زنان نمی شود و زنان و دختران می مانند و مشکلات خودشان که با آن ها چه کنند.
ممنون که با ما در تماس بوده اید
ایران زنان
 سلام و خسته نباشید مدتیست که محتوای سایت شما به طرز عجیبی تغییرکرده . مثلا همین نشر اظهارات خانوم فرهمندپور البته شما مسئول گفته های ایشان نیستید ولی عجیب است که ایشان میفرمایند خانومها درصورت استقلال مالی ازدواج نمیکنند. یعنی گویا زنان باید به خاطر پول و نفقه ازدواج کنند و نیازهای عاطفی خانومها کشک است.
ایا ازدواج به خاطر پول فرقی با تن فروشی دارد؟ و دیگر اینکه ایشان هنوز درکی از شرایط اقتصادی سخت خانواده ها که نیاز به کار و درآمد زن را ضروری میکند ندارند. اصلا دخترا ن باید همواره همچون کودکان سربار پدران سالمند خود باشند آنهم درصورتی که درآمد پدر کافی باشد این دختر حتی اگر ازدواج هم بکند باز هزینه های جهیزیه و….را از کجا بیاورد؟ تازه بعداز ازدواج شوهر میتواند به تنهایی خرج زندگی را بدهد؟ اگر دختری هیچوقت فرصت ازدواج نداشت چطور؟
حقیقت اینجاست که امروز اشتغال زنان در بسیاری موارد لازمه بقای خانواده است چون بسیاری از مشکلات خانواده ها مشکل فقر و اقتصادی است. حالا گرچه وظیفه قانونی زن نیست که تامین مخارج کند اما وقتی شرایط ایجاب کند چاره ای نیست.
خانواده خوب خانواده ایست که زن و مرد احترام متقابل داشته باشند و برای زندیگیشان زحمت بکشند نه اینکه زن را صرفا مصرف کننده بدانیم. اصلا چرا همه تقصیرات را به گردن زنان می اندازند باید دید چه برخوردی با زنان شده که از خانواده گریزان شده اند. هرچند من موضوع را به این داغی نمیبینم اگر نه هیچ زن شاغلی ازدواج نمیکرد. اصلا دختران فراری که ازخانواده گریخته اند مگر کار و درآمد داشته اند در زمان فرار؟
اسلام کار و کسب درآمد زن را مجاز میداند. و اینها همش سعی میکنند تفاسیرشان را به اسلام بچسبانند .
متاسفانه دولت تدبیر نه سهمیه بندی جنسیتی را لغوکرد و نه دیگر تبعیضهارا. بعضی مسئولین چون درآمد هنگفت دارند و از لحاظ مالی نیازی به کار همسر و دخترشان نیست (البته خبر دارم دخترانشان در بهترین سازمانها مشغول به کار با درآمد باالا هستند چون بلاخره بزرگ شده اند و همانطور که برای یک پسر۲۵ ساله زشت است که دستش مقابل والدین دراز باشد برای دختران هم زشت است. مرگ خوب است ولی برای همسایه ) گمان میکنند مردم هم مانند آنهایند. من به کار احتیاج دارم چون دیگر نمیخواهم پدرم در سن۶۷ سالگی با بیماریهای ناشی از افزایش سنش مسافرکشی کند آیا کسی هست صدای ما را به گوش این مرفهان بی درد برساند؟ آیا این خواسته زیادیست ؟؟؟
شبکه ایران زنان یادآور می شود کاربر سارا مشخص نکرده است که اشاره اش به کدام گفته ها از فهمیه فرهمندپور مشاور امور زنان و خانواده وزارت کشور است، ولی به نظر می آید اشاره ایشان به این گفته های مشاور وزیر باشد:
مشاور وزیر کشور با بیان این که همه مسائل با اشتغال زنان حل نمی شود، گفت: اگر چه زنان امروز گمان می کنند با اشتغال و استقلال مالی آینده خود را تضمین می کنند اما چه بسا این جسارت باعث می شود تا زنان جامعه به هر قیمتی و تحت هر شرایطی در عرصه اجتماعی با هدف تامین استقلال مالی حاضر شوند جسارتی که هر گز نمی توان از آن به عنوان استقلال مالی یاد کرد.
فرهمندپور ادامه داد: استقلال مالی گاه زنان ما را دچار توهم نیاز به مستقل شدن از خانواده ها می کند و این توهم سرآغاز شکل گیری معضلات اجتماعی است.
وی با بیان این که طرفدار زنان دارای اعتماد به نفس و خودباور است، گفت: ˈبه رغم این تفکر من امروز به عنوان مسئول حوزه بانوان و خانواده در کشور ابراز نگرانی می کنم از جامعه ای که در آن دخترانش جسور و قوی رشد می کنند و پسرانش وامانده و فاقد اعتماد به نفسند، باید بترسیم از آینده جامعه ای که دخترانش با پوشیدن کتانی و تیپ های اسپرت در جامعه حاضر می شوند و پسرانش زیر ابرو برمی دارند و موهایشان را بلند می کنند.