زنان و انتخابات ۱۴۰۰
باردیگر زنان انقلابی جامعه ایران در اولین انتخابات گام دوم انقلاب ثابت نمودند که همچون گام اول انقلاب باز هم در راستای اهداف انقلاب پایدارند و حماسه جدیدی خلق کردند. زنانی که بیشترین فشار اقتصادی خانواده بر دوش آنان بوده و هست و فداکاری خود را با مشارکت آگاهانه و فعالانه خود اثبات کردند، از بخشیدن مهریه خود برای راضی کردن همسر برای رای دادن به آقای رئیسی گرفته تا تبلیغ چهره به چهره و کوچه و بازار در ساعات گرم، شنیدن آزارکلامی حتی خشونت جسمی و کتک خوردن هموطنان خارج از کشورمان تا دفاع در جبهه جنگ نرم دشمن، انتشارگسترده مطالب روشنگر کننده و پاسخ به شبهات و یاوه گویی های زیاد افراد در فضای مجازی …..
حال باید دید این دولت مردمی چه برنامه هدفمندی برای کاهش آلام زنان این مرز و بوم دارد؟ مسلم است که دراین میان قطعا نقش معاونت امور زنان وخانواده و برنامه ریزی صحیح و اصولی این مرکز برای زنان از اهمیت زیادی برخورداراست.
در خصوص صلاحیت و شایستگی های سکان دار این عرصه سخن های زیادی گفته شده است اینکه باید مدیر، متخصص، مدبر و کارنامه دار و زمان شناس باشد درست، اما باید دید چه برنامه عملیاتی برای کم کردن مشکلات زنان و آسیب¬های اجتماعی آنان دارد؟ از همه مهم تر اینکه مسائل زنان در این سالها دائما دستخوش حوادث سیاسی بوده و آبشخور خوبی برای بهره برداری جریان لیبرال در جهت اهداف سیاسی بوده است. دوعرصه مهم تخصص و تعهد لازمه هر مدیریت کلانی است اما در عرصه زنان و خانواده اهمیت این امر دوچندان می گردد.
جامعه زنان همواره از نبود مدیران و سیاستگذاران متخصص و متعهد آسیب زیادی دیده است. باید فردی دراین عرصه حضور یابد که علاوه بر فهم صحیح اولویت های این عرصه، توانایی تشخصی و تمیز مسائل واقعی زنان از نیازهای مقطعی و بعضا کاذب را داشته باشد چراکه همواره شاهد برنامه ها و سیاستگذاری های پر طمطراق اما مقطعی و کوتاه مدت بوده ایم. کسی که درد و رنج زنان را در دادرسی ها، گرفتن وام های خود اشتغالی ، سقف های شیشه ای ،تبعیض های جنسیتی و اجتماعی از نزدیک حس کرده باشد.
در آخر امید آنکه با هم افزایی و استفاده از ظرفیتهای صحیح افراد در جایگاههای متناسب شاهد بهروی حداکثری درجهت رفع آسیب های حوزه زنان و خانواده باشیم .
دکتر زاهره سادات میرجعفری فعال حوزه زن وخانواده