اسناد حقوق بشری دوگانه غرب حقوق کودکان فلسطین و افغانستان را تأمین نمیکند
جهان اسلام امروز داغدار است، داغدار دختران رنجکشیده افغانستان که رؤیایشان با انفجار بمبی در مدرسه سیدالشهدا منطقه دشت برچی کابل به رنگ خون درآمد و داغدار کودکان هراسناکی که روزشان در غزه به تیرگی شبهای خاموش آن است.
✍🏻 سکینه السادات پاد، معاون حقوقی موسسه حقوق بشری و بین المللی صلح زیبا و وکیل پایه یک دادگستری🔻
🔹”نظم ادعایی نوین جهانی با اهرم فریب استثماری حقوق بشر با وجود حق وتو در دستان یاغیگرانی چون آمریکا، تضمینی برای نابودی کودکان مسلمان شده است و این را میتوان در حوادث و فجایع تلخ و خونین توسط گروههای خشن نیابتی مستکبران در جای جای افغانستان، میان کتابها و کفشهای خونین دخترکان افغان، خون کف مدرسه، کودکان محبوس در بازداشتگاههای رژیم صهیونیستی و نیز آوارگی و قتل عام آنها و نسلکشی در یمن به عینه دید.”
🔹قتل عام کودکان بیدفاع در راستای سیاستهای شیطانی نسلکشی رژیم جعلی صهیونیستی از سالهای متمادی از بدو اشغال غیرقانونی سرزمین فلسطین درسال ۱۹۴۸ شروع شده و حتی ایجاد کنوانسیون حقوق کودک ۱۹۸۹ باعث توقف آن نشده و این وضعیت، کودکان فلسطین را از دنیای کودکانه خارج کرده است.
🔹فلسطین و زندان بزرگ غزه که زندانیان آن از کودکان معصوم تا زنان و پیرمردان و پیرزنان و غیرنظامیان همه به حبس بدون دلیل محکوم شدهاند، به آزمونی برای صحتسنجی کارآمدی سازمانهای بیخاصیت حقوق بشری و نیز بیداریسنجی انسانیت و عدالت و شرافت تبدیل شده است.
🔹از سال ۱۹۶۷ تا سال ۲۰۲۰ بیش از ۵۰ هزار کودک و نوجوان فلسطینی زیر ۱۸ سال بازداشت شدهاند و هماکنون نیز بیش از ۳۰۰ نفر در بازداشگاههای مخوف رژیم صهیونیستی هستند و حکم بعضی از آنها حبس ابد است. این خداحافظی غمانگیزی با دوران کودکی و شروع زندگی در بازداشگاههای غیرقانونی رژیم کودککش صهیونستی است. این وضعیت سؤالاتی را در اذهان ایجاد میکند. از جمله اینکه؛ آیا ماده یک کنوانسیون حقوق کودک در این استاندارد دوگانه حقی و سهمی برای کودکان فلسطینی قائل است؟ یا سن کودکی در سرزمینهای اشغالی از چند سالگی تفسیر میشود؟ آیا دنیا میداند فلسطین کودک دارد؟ بمباران بدون رعایت قواعد کنوانسیونهای چهارگانه ژنو، تخریب خانهها بر سر غیرنظامیان و عدم تفکیک اهداف نظامی از غیرنظامی با کدام اصول و قواعد حقوق بینالملل قابل توجیه است؟!
🔹از سال ۱۹۴۸ تاکنون بیش از یکصد بیانیه و قطعنامه در محکومیت اقدامات این رژیم علیه مردم فلسطین به مناسبتهای مختلف و به صورت میانگین هر دو سال سه قطعنامه صادر شده است. فلسطینیان در ۱۶ کنوانسیون بینالمللی که شخص دبیرکل سازمان ملل مقام امین آن کنوانسیونها محسوب میشود عضویت دارند اما کماکان نه عضویت در کنوانسیونها و نه محکومیت با بیانیه و قطعنامه، نتوانسته است جرم کودککشی، تخریب منازل و شهرکسازی غیرقانونی را متوقف کند.
🔹کنوانسیون چهارم ژنو ۱۹۴۹ تأیید و تصدیق و مستند قانونی برای حقوق به رسمیت شناخته شده در عرف بینالملل است. در شهرکسازیها و تخریب بیرحمانه منازل و محاصره غیرانسانی، بدیهیترین حقوق انسانی غیرنظامیان به ویژه کودکان که تحت حمایت و قیمومیت مصلحتگرایانه کنوانسیون حقوقی کودک هستند، در حالی نقض میشود که درکی از جنگ و فلسفه شیطانی اشغال سرزمینهایشان توسط رژیم مجرم صهیونیستی ندارند.
🔹در حالی جامعه جهانی نسبت به کودکان فلسطین بیتفاوت است که آسیبهای ناشی از محاصره غزه، تحریم و رنج ناشی از اشغالگری تاکنون حق حیات، حق برخورداری از حداقلهای رفاه اجتماعی، حق زندگی سالم و حق برخورداری از سلامت و حق برخورداری از آموزش، حق برخورداری از صلح و آرامش را مطابق کنوانسیون حقوق کودک و نیز اعلامیه جهانی حقوق بشر نقض کرده است.
اسناد حقوق بشری و بینالمللی هرگز حقوق کودکان مظلوم فلسطین و دختران مظلوم افغانستان را تأمین نکرده است، چون اصل عدم تبعیض مدتهاست دچار تعارض و استاندارد دوگانه شده است.
تسنیم
https://tn.ai/2504032
https://t.me/Banounegar