زنان، انتخابات و ارتقای دغدغه ها/ ۲
.بنظر می رسد همچنان و پس از چهاردهه از پیروزی شکوهمند و بصیرت آفرین و اسلام محورِ انقلاب ایران، نه تنها کارنامهی عملی کاندیداهای ریاست جمهوری بلکه حتی شعارهای تبلیغاتیشان در هر دو مقوله، به شدت لنگ میزند.
📌به زعم نگارنده دلیل آن را علاوه بر کوتاهی بینش و نگرش سیاستمداران عرصه ی انتخابات، بایستی در سکوت معنادار بانوان نجیب ایرانی جستجو کرد.
🔍واقعیت آن است وقتی بانوی ایرانی جایگاه حقیقی خود را بشناسد، میتواند حقوق خود را مطالبه کند. شاید از همین رو سالهای سال، عمده تلاشهای متولیان به اصطلاح فرهنگ، اندیشه و سیاست اسلامی، با تفکر بنیادینِ لیبرالی خویش، در جهت کوتاه و عقیم نگاه داشتنِ خواستههای زنان در حدِّ آزادیهای یواشکی و جلوهگری و سرگرمی به عناوین پر طمطراق ولی پوچ و توخالی هم چون اسم مادر در کارت ملی، ازدواج سفید، هم باشی، دوچرخه سواری و یا آزادی حجاب بوده است تا با ایجاد سهگانه ی مذهب- سیاست-حقوق، عملا راه را برای دستیابی به مطالبات به حق زنان ببندند. وقتی عمده فشار بر سر چوب کردن روسری ها باشد، دیگر جانی برای دادخواهی دختران برای داشتن فضایی امن در محیط های مجازی و حقیقی برای رشد و تفکر و بالندگی نخواهد ماند. وقتی داد عمومی برای گرانی مرغ و فقدان گوجه باشد، دیگر فرصتی برای رسیدگی به علل تجردهای ناخواسته و رفع موانع ازدواج باقی نمی ماند. وقتی تمام تلاش ها در جهت فریاد برای رسیدن به سکوهای ورزشگاه باشد، دیگر رمقی برای فریاد حق خواهی مادر مظلومی که سه سال از دیدن روی فرزندانش محروم بوده است، باقی نمیماند. زمانی که تمام دغدغههای ما در رنگین کمان چتر سلبریتی پول پرست شهرت خواه، خلاصه میشود، امکانی برای دیدن نیازهای حقیقی ما به عنوان انسان راهی و باربردار در این عالم باقی نخواهد ماند.
🎯من اما به عنوان یک زن مسلمان ایرانی در آغاز دهه چهارم زندگی خویش، فریاد برمی آورم که من خواهان ایجاد زمینه و امکان برای رسیدن به حقوق اسلامی و انسانی خویش هستم!
❗️آقای رئیس جمهور!
نیاز حقیقی من، رشد کردن است.
برای این نیاز چه اندیشیده ای؟
💡و اما ما بانوان، باید از خودمان شروع کنیم: بلند فکر کنیم و عمیق بیندیشیم و دقیق بنگریم…
ما میتوانیم به امید حق
✍️ الهام غفاری دانشجوی دکتری مطالعات زنان
#زنان_و_انتخابات
#حقوق_زنان
#مطالبات_زنان
#رئیس_جمهور
https://t.me/Banounegar
@Banounegar